Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Declaratie Avere Dancila Viorica

Declaratie Avere Dancila Viorica

Born 16 december 1963) is a romanian politician, former leader of the social democratic party. (…) vreau să le mulţumesc tuturor care au vrut să înlocuiască ura şi dezbinarea, cu unitatea şi încrederea, a spus viorica dăncilă, după anunţarea rezultatelor exit.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Guvernul va introduce joi în dezbatere publică o variantă a declaraţiei unice, astfel încât contribuabilii care obţin venituri din activităţi independente, dobânzi, chirii şi alte surse să depună un singur formular, în loc de şapte, a anunţat premierul viorica dăncilă, potrivit românia tv. Tovarășa premieriță vasilica dăncila transmite tuturor românilor un 1 mai fericit! Viorica dancila sustine ca ceasul cu care a fost fotografiata in ziua alegerilor din primul tur al prezidentialelor nu valoreaza mai mult de 5 mii de euro si din acest motiv nu a fost trecut in declaratia de avere.

Document Ce Salariu Are Viorica Dăncilă La Bnr Este Consilierul De Strategie Al Guvernatorului Isărescu
vizitati articolul complet aici : https://alephnews.ro/guvern/document-ce-salariu-are-viorica-dancila-la-bnr-este-consilierul-de-strategie-al-guvernatorului-isarescu/
Am toată convingerea că numărul de voturi de azi ne ajută și ne obligă. Totodata, viorica dancila are in coproprietate, alaturi de sot, doua apartamente, unul la videle (judetul teleorman) si altul la ploiesti (judetul prahova), o casa de vacanta la predeal (judetul brasov) si o casa de locuit la giurgita (judetul dolj). Premierul viorica dăncilă a anunțat, în prima ședință de guvern, că declarația 600 se va putea depune până în aprilie.

Declaratie de avare viorica dancila.

Viorica dancila sustine ca ceasul cu care a fost fotografiata in ziua alegerilor din primul tur al prezidentialelor nu valoreaza mai mult de 5 mii de euro si din acest motiv nu a fost trecut in declaratia de avere. Born 16 december 1963) is a romanian politician, former leader of the social democratic party. O veste scandaloasă a căzut ieri, ca un trăsnet, peste românia:

Viorica dăncilă a făcut o declarație scurtă după înfrângere, la sediul psd: Acasă ultima oră viorica dăncilă: In cadrul conferintei de presa, viorica dancila a tinut sa precizeze ca dimensiunea europeana va fi importanta pentru guvernul romaniei.

Stiri Vasilica Viorica Dancila Viorica Dancila Ziare Com Mobile
vizitati articolul complet aici : https://ziare.com/vasilica-viorica-dancila/stiri-vasilica-viorica-dancila/stiri/
Prezidențiabilul psd viorica dăncilă a oferit primul interviu alături de soțul ei, cristinel dăncilă. Vreau să le mulțumesc celor care au votat cu inima! La finalul luni ianuarie 2018, românia se întâlnea cu o situație total nouă în istoria sa:

Tovarășa premieriță vasilica dăncila transmite tuturor românilor un 1 mai fericit!

O veste scandaloasă a căzut ieri, ca un trăsnet, peste românia: 1 de rezultate pentru eticheta declaratie de avere viorica dancila. Viorica dăncilă a fost desemnată, sâmbătă, în unanimitate de congresul psd, candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale din acest an.

Acasă ultima oră viorica dăncilă: Declaratie de avare viorica dancila. Vreau să le mulțumesc celor care au votat cu inima!

Ce Arata Declaratiile De Avere Depuse De Vasilica Viorica Dancila Multe Imobile Venituri Mari Si Donatii Generoase Catre Psd Hotnews Mobile
vizitati articolul complet aici : https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22229435-arata-declaratiile-avere-depuse-vasilica-viorica-dancila-multe-imobile-venituri-mari-donatii-generoase-catre-psd.htm
Viorica dăncilă a făcut o declarație scurtă după înfrângere, la sediul psd: 16 decembrie 1963 (57 de ani) roșiorii de vede, teleorman, românia. Premierul viorica dăncilă la un eveniment organizat în bucurești în februarie 2018 din seria de ceremonii la 100 de ani de la marea unire.

Candidatul psd la alegerile prezidențiale, viorica dăncilă, a declarat că deține în opt conturi suma de 518.218 de lei și că a obținut, ca premier, venituri.

Citeste acum toate articole despre declaratie de avere viorica dancila pe digi24.ro. Premierul viorica dăncilă a anunțat, în prima ședință de guvern, că declarația 600 se va putea depune până în aprilie. Candidatul psd la alegerile prezidențiale, viorica dăncilă, a declarat că deține în opt conturi suma de 518.218 de lei și că a obținut, ca premier, venituri.

Posting Komentar untuk "Declaratie Avere Dancila Viorica"