Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea In Botosani Pe 25 Zile

Vremea In Botosani Pe 25 Zile. 7 zile 10 zile vremea pe hartă. Temperatura maximă a zilei reprezintă valoarea cea mai mare înregistrată în timpul zilei în botoșani, jud. Dacă vremea din ziua de 25 iunie va fi una aspră, cu o dimineață friguroasă, atunci ne putem aștepta la vreme rece cât de curând și ne așteaptă posibile ploi în următoarele săptămâni a acestei luni de vară. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate. Vreme cu nori şi soare temperatura minima:

În botoşani astăzi se aşteaptă +17.+15 °c, fara precipitaţii, ceaţă, adiere ușoară. Prognoza meteo botosani pe urmatoarele 9 zile. Cookies, identificatori de dispozitiv sau alte informații pot fi stocate sau accesate pe dispozitiv în scopurile. Prognoza meteo pe 7, 15 si 30 zile pentru botosani. Vremea in botosani botosani prognoza meteo detaliata.

Trafic Restricționat Pe O Stradă Din Botoșani Din Cauza Unui Stiri Botosani Ziare Botosani
Trafic Restricționat Pe O Stradă Din Botoșani Din Cauza Unui Stiri Botosani Ziare Botosani Source from : https://www.ziarebotosani.ro/local/trafic-restrictionat-pe-o-strada-din-botosani-din-cauza-unui-autoturism-care-a-luat-foc-foto
Instalați această aplicație pe ecranul de pornire pentru acces rapid și ușor. Vremea botosani, afla starea vremii si prognoza meteo pentru urmatoarele 15 zile. Vremea azi in botoşani, starea vremii maine in botoşani, prognoza meteo pe 7 zile pentru botoşani. 0 mm sunt prognozate de către modelele noastre locale. 25% şanse de precipitaţii în zonă.

Vizibilitatea orizontală mai puţin de 0.05 km mai puţin de 0.03 mile.

Dacă ardeți cu ușurință, acoperiți și utilizați protecția solară spf 30+ cu spectru larg. Dacă ardeți cu ușurință, acoperiți și utilizați protecția solară spf 30+ cu spectru larg. Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul botosani: Prognoza meteo botosani pe urmatoarele 9 zile. Prognoza meteo pe 7, 15 si 30 zile pentru botosani.

« inapoi la meteo pe regiuni. Vremea botoșani detaliata pentru 10 zile și pe fiecare ora a zilei. În botoşani astăzi se aşteaptă +8.+5 °c, fara precipitaţii, ceaţă, briză ușoară. Vreme cu nori şi soare temperatura minima: 12 ore 00 minute fus orar:

Botoșani Vremea In August In Botoșani Romania 2020
Botoșani Vremea In August In Botoșani Romania 2020 Source from : http://hikersbay.com/climate/august/romania/botosani?lang=ro
Cookies, identificatori de dispozitiv sau alte informații pot fi stocate sau accesate pe dispozitiv în scopurile. « inapoi la meteo pe regiuni. 0 mm sunt prognozate de către modelele noastre locale. Purtați ochelari de soare în zilele strălucitoare. Vremea luni, 15 martie 2021.

Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul botosani:

Gmt+2 (ora de vara) trecerea la ora de iarna 25 oct 2020. În botoşani astăzi se aşteaptă +17.+15 °c, fara precipitaţii, ceaţă, adiere ușoară. În botoşani astăzi se aşteaptă +2.+11 °c, fara precipitaţii, ceaţă, briză ușoară. Stocarea și/sau accesarea informațiilor pe dispozitivul dumneavoastră. Temperatura maximă a zilei reprezintă valoarea cea mai mare înregistrată în timpul zilei în botoșani, jud.

« inapoi la meteo pe regiuni. 25% şanse de precipitaţii în zonă. Prognoza pe 10 zile botosani. Vremea in botosani, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in botosani, romania si in lume prin vremea.com. Vremea in botosani, resedinta judetului botoșani, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in botosani actualizata sâmbată, 13 martie, 2021.

Arhive Meteo Pagina 13 Din 34 Botosaninews Ro
Arhive Meteo Pagina 13 Din 34 Botosaninews Ro Source from : https://www.botosaninews.ro/tag/meteo/page/13/
Prognoza meteo pe 7, 15 si 30 zile pentru botosani. Temperatura maximă a zilei reprezintă valoarea cea mai mare înregistrată în timpul zilei în botoșani, jud. 12 ore 00 minute fus orar: Vreme cu nori şi soare temperatura minima: Stocarea și/sau accesarea informațiilor pe dispozitivul dumneavoastră.

12 ore 00 minute fus orar:

Prognoza meteo pe 10 zile botosani, jud. Vremea in botosani, resedinta judetului botoșani, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in botosani actualizata sâmbată, 13 martie, 2021. Vremea azi in botoşani, starea vremii maine in botoşani, prognoza meteo pe 7 zile pentru botoşani. Acum pe ore zilnic radar minutecast lunar calitatea aerului. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate.

Posting Komentar untuk "Vremea In Botosani Pe 25 Zile"