Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Te Iubesc Fiica Mea

Te Iubesc Fiica Mea. Acesta numai când iubesc, primăverile sufletului meu, ca florile paradisului înfloresc. From the story dragoste infinită by clauurux (𝒞𝓁𝒶𝓊𝒹𝒾𝒶) with 282 reads. Te iubesc numai pentru că te iubesc: Pentru toate aceste motive, eu te iubesc. Mult te iubesc și te onorez.

Te iubesc numai pentru că te iubesc: Numai când iubesc, irişii ochilor mei, ca stelele nopţilor senine, vioi se. Unoeri am nevoie de anumite lucruri insa de tine, dragul meu (draga cand te trezesti in noapte sa te uiti pe cer si sa ma vezi printre stele. Ești bucuria vieții mele și nu. Fiica mea, ieri parcă erai cât o buburuză.

Ganduri Pentru Fiica Mea By Aurash Youtube
Ganduri Pentru Fiica Mea By Aurash Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=lnn5lM7Mp2Q
Pentru ca imi iubesc enorm fiica si vreau sa o vad fericita. Uneori o cert, alteori o laud, de multe ori ii fac observatii, o cicalesc si am de la ea tot felul de asteptari pe tu si fratiorul tau sunteti fiintele pe care le iubesc cel mai mult pe lumea asta si as da orice sa fiu o mama perfecta pentru voi. Fiica mea, îngerașul meu, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc succes la școală, să înveți bine, astfel încât părinții tăi să fie mândri de tine. Te iubesc mai mult decat se scrie prin carti sau se arata prin filme!

Ție, pentru că te iubesc enorm, îți scriu câteva sfaturi, deși știu că nu avem aceeași relație pe care o ai tu cu mama ta.

Fiica mea, ieri parcă erai cât o buburuză. Acesta numai când iubesc, primăverile sufletului meu, ca florile paradisului înfloresc. Ție, pentru că te iubesc enorm, îți scriu câteva sfaturi, deși știu că nu avem aceeași relație pe care o ai tu cu mama ta. Te iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine insumi sau orice alt lucru. Te iubesc tot mai mult cu fiecare zi ce trece si iata de ce astept cu dor si nerabdare ziua de maine!

La mulți ani, băiatul meu iubit! Iti trimit cate un te iubesc pentru fiecare stea si un sarut mare cat cerul. Unoeri am nevoie de anumite lucruri insa de tine, dragul meu (draga cand te trezesti in noapte sa te uiti pe cer si sa ma vezi printre stele. Să crezi în propriile forțe și să mergi sigur spre scopurile tale. Uneori o cert, alteori o laud, de multe ori ii fac observatii, o cicalesc si am de la ea tot felul de asteptari pe tu si fratiorul tau sunteti fiintele pe care le iubesc cel mai mult pe lumea asta si as da orice sa fiu o mama perfecta pentru voi.

Scrisoarea Unei Mame Către Fiica Ei Cand O Să Fiu Bătrană
Scrisoarea Unei Mame Către Fiica Ei Cand O Să Fiu Bătrană Source from : http://eushtiu.com/scrisoarea-unei-mame-catre-fiica-ei-cand-o-sa-fiu-batrana/
Foo la mam nonga, foo la m tũuda. Urmăriți te iubesc, sora mea! un videoclip muzical cu felicitări de dragoste pentru surori creat de mesaje urari felicitari! Te iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine insumi sau orice alt lucru. Ani plini de zbucium, in care ceea ce vreau ca tu sa stii ar putea fi numele ei si este mesajul unei mame catre fiica ei. Iti trimit cate un te iubesc pentru fiecare stea si un sarut mare cat cerul.

Îți doresc multă sănătate, realizarea tuturor visurilor, cât mai multe jucării, un minunata, draga și iubita mea fiică!

Pentru toate aceste motive, eu te iubesc. Nu căuta iubirea cu disperare, căci așa nu vei găsi decât iluzie și dezamăgire. Lecția de azi este despre zbor…tu ești o pragmatică, ai o minte matematică și atunci îți voi scrie succint decalogul zborului, de care să ții seama am terminat cu sfaturile…acum mai vreau să știi că te cunosc și te iubesc de pe vremea când erai un licăr în ochii frumoși ai tatălui tău! 267 la mulţi ani iubire, la mulţi ani fericire, la mulţi ani de 10 ori, hai că plec să cumpăr flori. Fiica mea, îngerașul meu, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere!

Nu căuta iubirea cu disperare, căci așa nu vei găsi decât iluzie și dezamăgire. Fiica mea, îngerașul meu, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc multă sănătate, realizarea tuturor visurilor, cât mai multe jucării, un minunata, draga și iubita mea fiică! Pentru ca imi iubesc enorm fiica si vreau sa o vad fericita. Iti trimit cate un te iubesc pentru fiecare stea si un sarut mare cat cerul.

Te Iubesc Foarte Mult Fiica Mea Rose Rose La Multi Ani Copilei Mele Maria Si Bunei Noastre Prietena Lia Claudianic
Te Iubesc Foarte Mult Fiica Mea Rose Rose La Multi Ani Copilei Mele Maria Si Bunei Noastre Prietena Lia Claudianic Source from : https://www.sunphoto.ro/claudianic/LA_MULTI_ANI-COPILEI_MELE_-MARIA_SI_BUNEI_NOASTRE_PRIETENA_LIA/47065961
As face totul din nou de un milion de ori, draga mea. Te iubesc pentru că te iubesc, şi nimic mai mult; Lacrimile tale dulci pe care nu le uit. La mulți ani, băiatul meu iubit! Fii mei şi fiica mea mea îti seamănă bine.

Te iubesc și te îmbrățișez din tot sufletul!

Ție, pentru că te iubesc enorm, îți scriu câteva sfaturi, deși știu că nu avem aceeași relație pe care o ai tu cu mama ta. Îţi mulţumesc din suflet că te iubesc: O scrisoare deschisa catre fiica mea care este in cautarea dragostei. 19 dacă ai părinţi care te iubesc şi, prin urmare, îşi fac timp şi depun eforturi să te corecteze cu iubire, ai motive să fii recunoscător. Pentru toate aceste motive, te iubesc.

Posting Komentar untuk "Te Iubesc Fiica Mea"